Învață cum să faci bani pe net în trei pași

Cazinourile online putem spune că reprezintă o modalitate simplă prin care poți învăța cum să faci bani pe net într-un timp extrem de scurt. Dar, ce este mai important, este că aici poți face bani cu o investiție minimă, iar dacă nu deții, poți juca chiar și gratis. În principiu însă, dacă amatorii de jocuri gratis au la dispoziție unor variante la îndemână pe cazinourile virtuale, cei care doresc jocuri pe bani reali urmăresc de obicei multiplicarea sumelor investite și mai apoi distracția. Să vedem însă care ar fi cele mai uzuale metode de multiplicat banii pe net.

Cum să faci bani pe net la ruletă

Una dintre cele mai cunoscute metode prin care poți experimenta cum să faci bani pe net este reprezentată de jocul de ruletă. Inventată cu peste trei secole în urmă, aceasta putem spune că s-a perfecționat cu trecerea timpului, ajungând astăzi ca, la ruleta online, să aibă acces absolut toată lumea, cu condiția cerințelor minime legate de vârstă. Jocul de ruletă este nu doar unul dintre cele mai vechi jocuri de cazinou existente, ci și unul extrem de profitabil, dacă știi cum să-l stăpânești. Astfel, la ruletă poți paria pe un singur număr sau pe grupuri consistente de numere, tu fiind singurul care poți decide ce miză pui la bătaie și cu ce cotă poți câștiga. Vorbim însă de un câștig potențial, în condițiile în care suma plasată de tine se poate multiplica de până la 35 de ori, în cazul parierii pe u singur număr. Acest câștig va scădea pe măsură ce vei paria pe grupuri de câte două, trei sau chiar 12 numere.

Cum să faci bani pe net la BlackJack

Un alt joc la fel de cunoscut este BlackJack. Spre deosebire de ruletă, aici, posibilitățile de multiplicare a sumei pariate sunt ceva mai reduse, dacă stăm să ne gândim că suma pe care o vom plasa se dublează în caz de câștig. Însă, ținând cont că o rundă la jocul de BlackJack ține doar câteva secunde, nu ne rămâne decât să calculăm cam câți bani am putea acumula după o oră sau o noapte de joc la cazinoul online. În ceea ce privește regulile, și în acest caz sunt extrem de simple, ceea ce nu poate reprezenta decât un imbold de a face bani pe net. Scopul jocului este să acumulezi 21 de puncte din pachetul de cărți de joc împărțit de dealerul virtual. În cazul în care ai atins acest punctaj, adversarul tău – în cazul de față calculatorul – va pierde automat runda. În rest, trebuie doar să acumulezi mai multe puncte decât dealerul virtual. Totul este să nu depășești însă 21 de puncte la împărțirea succesivă a cărților.

Cum să faci bani pe net la pariuri sportive

Dincolo de jocurile de tip casino, mediul online îți oferă posibilitatea unor câștiguri la fel de consistente și la parieri sportive. Aici, regulile diferă de cele de la cazinou, însă, în principiu, tot ai nevoie de înregistrare și de un cont de jucător, prin care vei derula toate operațiunile tale pe site.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.