Cum să faci bani simplu pe un cazinou online

Apariția cazinourilor online a reprezentat o adevărată șansă pentru cei care doresc să câștige bani într-un timp scurt și fără prea mari eforturi. Practic, dacă accesezi orice secțiune de sloturi sau de jocuri de masă, vei învăța cum să faci bani simplu cu doar câțiva lei în cont și fără să pierzi nopți întregi prin sălile de cartier sau în cazinourile în fizic. Ce îți trebuie pentru aceasta? Nu mare lucru. Un cont de utilizator și o depunere nu neapărat consistentă te poate aduce în rândul jucătorilor de casino profesioniști, chiar dacă experiența ta încă lasă de dorit. Aceasta nu te împiedică să accesezi însă orice joc din portofoliul cazinoului, mai ales că aici nu este nimeni care să stea cu ochii pe tine pentru a vedea cât și pe ce pariezi. Din acest punct de vedere poți spune că ai atâtea posibilități de cum să faci bani simplu câte jocuri dorești să accesezi.

Ruletă, Black Jack sau Poker online?

Unul dintre cele mai la îndemână moduri prin care să înveți cum să faci bani simplu este reprezentat de jocurile de masă. Acestea reprezintă esența oricărui cazinou, având în prim plan ruleta, care poate fi considerată regina jocurilor de noroc din toate timpurile. Aici poți alege să pariezi pe unul sau două numere, după cum poți paria pe serii întregi de câte opt sau 12 numere, pentru maximizarea șanselor. Mai mult, poți plasa o miză pe jumătate din cele 36 de numere înscrise pe roata ruletei, astfel încât la final să îți poți dubla suma mizată în cel mai scurt timp. Din acest punct de vedere, putem spune că la ruletă îți poți dubla sau tripla suma mizată în doar câteva secunde, exact cât durează până ce bila plasată de dealerul virtual se oprește pe una din cele 36 de căsuțe norocoase.

Dacă ești hotărât să vezi cum să faci bani simplu din jocuri de masă, merită să încerci și o partidă de BlackJack. Spre deosebire de ruletă, aci posibilitățile de pariere sunt limitate, în sensul în care te afli singur în fața dealerului virtual, cu o sumă pe care o plasezi și care nu poate fi decât dublată. Aceasta în caz de câștig, adică atunci când obții cele 21 de puncte necesare. Spre deosebire de jocul de ruletă, la BlackJack nu ai varianta prin care să îți multiplici suma de 3, 11 sau chiar 37 de ori, cum se întâmplă atunci când pariezi pe un singur număr. În schimb, poți spune că te bazezi strict pe propria intuiție, care să îți spună când anume să te oprești înainte de a depăși cele 21 de puncte sau, dimpotrivă, atunci când intuiești că vei obține mai multe puncte decât dealerul din fața ta.

Cum să faci bani simplu din jocuri slot

Nu în ultimul rând, pe cazinourile online ai posibilități nelimitate de a câștiga bani ușor din jocuri de tip slot. Le întâlnești pe aproape orice cazinou online, semănând foarte mult cu vechile jocuri mecanice de tip păcănele pe care le întâlneai până nu demult în sălile de cartier. Diferența acum este aceea că posibilitățile de câștig sunt practic nelimitate, cu premii și jackpoturi ce pot depăși chiar câștigurile la loterie.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.