Cum să câștigi bani ușor la jocurile de masă

Cum să faci bani acasă din jocuri de masăUnul dintre cele mai simple moduri prin care poți testa cum să câștigi bani pe internet îl reprezintă cazinourile online. Acestea îți oferă astăzi o mulțime de posibilități de câștig, prin sisteme de joc menite să îți stârnească atât adrenalina, cât și pofta de joc. Cele mai populare în acest sens sunt jocurile de tip slot, văzute ca o soluție care să împace distracția cu premiile fabuloase. Singurul dezavantaj al acestora este acela că nu ai prea multe opțiuni de pariere, astfel încât factorul uman și intuiția are un aport foarte mic în câștigarea premiilor, marea majoritate a acestora fiind la mâna hazardului. Astfel, pentru cei care doresc să își exerseze tehnicile de joc și în care doresc să ai aibă și o contribuție importantă, fără a lăsa totul în voia sorții, jocurile de masă reprezintă soluția cea mai potrivită.

Ce jocuri de masă online putem accesa online

Astfel, pe cazinourile virtuale poți învăța cum să câștigi bani ușor nu doar cu ajutorul tamburilor rotitori, ci și prin intermediul jocurilor clasice, precum poker, BlackJack sau ruletă. De asemenea, mai sunt disponibile jocuri de tip loto sau bingo, precum și versiuni ale acestora, precum Keno. Iar exemplele ar putea continua cu jocurile de tip curse virtuale de câini sau de cai, în care, la fel poți paria și depinzi de algoritmii matematici dictați de calculator. Dacă te gândești însă cum să câștigi, atunci cazinourile online îți permit dublarea sau multiplicarea de zeci de ori a sumelor în doar câteva minute, dacă prinzi o serie de runde norocoase la ruletă sau la BlackJack, spre exemplu.

Cum să câștigi bani la ruletă

Unul dintre cele mai simple moduri prin care poți exersa cum să câștigi bani este jocul de ruletă. Vechi de mai bine de trei secole și jumătate, acesta rămâne piesa de rezistență a cazinourilor online din toată lumea, indiferent că acestea sunt în fizic sau online. Nici nu este de mirare, având în vedere aerul său exclusivist, care contrastează totuși cu regulile sale simple. Astfel, la ruletă poți învăța cum să câștigi  bani în doar câteva secunde, exact timpul necesar pentru ca bila plasată de dealer pe mantinela ruletei să se oprească pe unul dintre cele 36 de numere câștigătoare. De asemenea, aici îți poți multiplica suma de 35 de ori în cazul în care pariezi pe cifra zero sau pe oricare dintre cele 36 de numere, după cum poți alege să pariezi pe grupuri de câte două, trei opt sau chiar 18 numere. Acesta este cazul în care alegem să pariem pe numerele roșii sau negre, pe cele pare/impare sau pe cele mici sau mari. În acest caz, miza plasată de noi se va dubla, fiind cel mai elocvent mod de cum să faci bani ușor în doar 30 de secunde.

Învinge dealerul la BlackJack

În fine, un alt mod de a-ți dubla banii la cazinou îl întâlnim la jocul de BlackJack. Acesta se bazează pe principiul acumulării a 21 de puncte, prin trageri succesive de cărți din pachetul împărțit de dealerul virtual. Practic, scopul este să ajungi la cele 21 de puncte înaintea dealerului. De asemenea, important la BlackJack este să știi când să te oprești. Altfel, poți risca să eșuezi, iar în loc să te preocupe cum să câștigi  bani online vei fi preocupat mereu să dublezi miza, pentru a-ți recupera banii.

 

Adaugă la favorite Legătură permanentă.