Cum poți să faci bani ușor pe cazinourile online

bani pe casino

Să faci bani pe internet a devenit astăzi una dintre principalele îndeletniciri ale românilor și nu numai. Iar în vreme ce unii aleg tranzacțiile bursiere sau vânzările online, alții aleg să-și multiplice banii din cont pe cazinourile online. Este un joc a hazardului, însă, cu puțină știință, există o categorie de jucători aparte, care văd în vânarea de premii și ponturi tot atâtea oportunități de câștig. Din acest punct de vedere, putem spune că pe cazinourile online ai o mulțime de posibilități prin care să obții bani, date fiind sistemele diferite de joc pe care le ai la dispoziție. Poți alege să îți dublezi miza în câteva secunde la un joc de ruletă sau, mai mult, să câștigi la BlackJack. De asemenea, te poți relaxa în cadrul unei sesiuni de jocuri de tip slot, după cum poți participa la turnee importante de poker online, la care premiile sunt mai mult decât substanțiale.

Dublează-ți banii la ruletă

Unul dintre cele mai cunoscute jocuri de cazinoul este jocul de ruletă. Inventat în urmă cu mai bine de trei secole, acesta vine cu reguli aproape neschimbate, care îți oferă tot atâtea posibilități de câștig. Astfel, dacă dorești să îți câștigi bani ușor, multiplicându-ți suma de 35 de ori, nu ai decât să plasezi o miză pe un singur număr sau chiar pe cifra zero. Este cel mai simplu pariu, dar există și alte modalități prin care să faci bani la ruletă. Astfel, poți paria pe două sau trei numere, la cote care scad proporțional cu numerele jucate, după cum poți alege cel mai uzual pariu, anume, cel pe culoare, pe numere pare/impare sau pe seriile de numere mari sau mici. În acest caz, suma pe care o depui se va dubla, reprezentând una dintre cele mai ușoare moduri prin care să faci bani: practic, plasezi o miză, iar preț de câteva secunde, cât durează până ce bila se oprește pe una din căsuțele câștigătoare, suma ta din cont se poate modifica.

Cum să faci bani la BlackJack

Un alt joc extrem de popular pe cazinourile online este BlackJack. De asemenea, unul dintre cele mai vechi jocuri de masă, acesta funcționează pe principiul acumulări celor 21 de puncte care să îți aducă victoria, prin trageri de cărți succesive. Astfel, în timp ce dealerul împarte cărțile, trebuie să ai intuiția de a te opri sau de a merge mai departe, astfel încât să nu depășești limita celor 21 de puncte. Cu cât ești mai aproape de această sumă, ai șanse mai mari de câștig în fața dealerului. Și în acest caz, miza pe care o depui se dublează în caz de câștig. Iar în cazul în care beneficiezi de câteva runde norocoase succesive, banii tăi din cont pot cunoaște o multiplicare spectaculoasă.

Relaxează-te la un joc slot

Nu în ultimul rând, dacă vrei să iei o pauză de la adrenalină și să te relaxezi în fața calculatorului, o poți face la o repriză de jocuri slot. Deși aparent sunt relaxante și deconectante, și aici poți să faci bani frumoși. Condiția este să joci calculat și să nu te lași cuprins de euforia marilor câștiguri pe care ți-o poate acorda jocul pe mize mari.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.