Cum faci bani ușor la jocurile de masă

Probabil că mulți dintre voi ați auzit diverse relatări despre cum faci bani ușor la cazinourile online sau pe site-urile de pariuri sportive. Multe din aceste povestiri probabil că au doza lor de mister, putând fi puse uneori sub semnul îndoielii, dar în realitate se poate spune că sunt locuri în care banii pot veni foarte ușor spre tine. Aceasta dacă ști unde să-i cauți și, mai ales, cum să-i atragi mai apoi spre propriul cont de jucător. Din acest punct de vedere, jocurile de masă pot fi unele dintre cele mai bune dovezi despre cum faci bani ușor la cazinourile online, fără ca acest lucru să-ți mănânce prea mult timp. Indiferent că alegi un joc de ruletă, o rundă de BlackJack sau o partidă de poker online, toate aceste sisteme îți pot aduce sume consistente de bani în contul tău de jucător, în cel mai scurt timp posibil. Astfel, dacă la un pariu sportiv ai de așteptat până la finalul zilei pentru a vedea dacă ți-au ieșit toate meciurile de pe un bilet sau trebuie să dai runde bune la jocuri slot pentru a înțelege ceva, la jocul de ruletă sau de BlackJack, spre exemplu, nu ai de așteptat decât câteva secunde pentru a vedea dacă ai câștigat sau nu. Iar câștigul în acest caz este proporțional cu miza jucată sau în funcție de combinația de numere aleasă de pe masa de joc.

Cum faci bani ușor la jocurile de masăÎncearcă emoțiile ruletei

Unul dintre cele mai avantajoase moduri de cum faci bani ușor din acest punct de vedere este jocul de ruletă. Este, dacă doriți, locul ideal în care să înveți cum să faci bani ușor la casino, în doar câteva secunde de joc, atât cât durează rotirea bilei pe mantinela virtuală și oprirea ei pe unul dintre numerele câștigătoare. Jocul în sine păstrează regulile de la începutul inventării sale, în urmă cu mai bine de trei secole și jumătate. Acesta are la bază roata ruletei, bila plasată pe mantinelă de un dealer virtual și 36 de căsuțe numerotate și colorate în roșu și negru, la care se adaugă cifra zero. O altă componentă de bază la ruletă este masa de joc. Colorată în verde sau albastru și imitând la perfecție plușul de pe mesele originale, aceasta este împărțită în tot atâtea căsuțe câte sunt pe roata ruletei, grupate însă în linii de câte 12 numere, coloane și sectoare. Mai departe, poți alege să pariezi pe un singur număr, la cota cea mai mare posibilă, dar și pe grupuri de două, trei sau chiar opt numere. Pentru cei care doresc mai multe șanse de a testa cum faci bani ușor, au posibilitatea de a paria pe jumătate dintre numere, aceasta însemnând pe cele roșii/negre, pare/impare sau mici/mari, adică de la 1 la 18 și de la 19 la 36.

Cum faci bani ușor la BlackJack

Un alt joc la care îți poți dubla miza în cel mai scurt timp posibil este BlackJack. În doar câteva secunde, aici trebuie să prinzi un punctaj cât mai aproape de 21, din cărțile împărțite de dealerul virtual. Te poți opri însă, în funcție de inspirație, și mai devreme, cu condiția de a obține un punctaj mai bun decât al dealerului.

Adaugă la favorite Legătură permanentă.